Komentář, na který odpovídáte

27. 12. 2016 - 11:40
 

hroznetajne: Jé, tak to máš teda štěstí, že máš makronkový zdroj . Ne každému se poštěstí . Moje kamarádka mi říkala, že to doma taky zkoušela a prý už nikdy více to dělat nebude, tak nevím, co přesně je na nich složité. Ale slyšela jsem, že se povedou až po delší době . Mně by bylo líto surovin, kdyby se mi to třeba nepovedlo...
Ještě jsem se po žádném vietnamském jídle nepo**ala , tak doufám, že je vše dělají správně! Chodím většinou do těch ověřenějších, žádné pochybné pajzly, to ne. A taky nelezu do bister, kde jedí z plastu a podlaha viděla mop v minulém století.

Hele, tak si prostě koupíme hodinky na solární dobíjení a budou nám tikat i v hrobě .

Vaše odpověď

Přihlášení
jméno:heslo:ze serveru:
vaše jméno:
vaše www: http://*
opište kód:

Pozn.: označená pole nejsou povinná. Odkaz na www bude zobrazen pod Vašim komentářem, pokud se jedná o odkaz na blog.