Komentář, na který odpovídáte

24. 08. 2020 - 16:56
 

hroznetajne: Jasná zpráva, hážu to sem!

Nepečený jogurtový cheese cake

- 200 g máslových sušenek (Bebe)
- 75 g másla

- 5 plátků želatiny
- Hrst borůvek
- 100 g cukru
- 400 ml smetany
- 500 g řeckého jogurtu

Do formy o průměru 23 cm dáme na dno potravinářskou folii.
Sušenky rozdrobíme v míse a spojíme s měkkým máslem do hmoty, napěchujeme na dno formy, dáme do lednice na 30 minut.
Namočíme želatinové plátky do ledové vody na 5 minut. Na nízkém plameni svaříme ovoce s cukrem. Vyždímáme želatinu a vmícháme do horké ovocné směsy (už nevaříme). Mícháme, dokud se želatina nerozpustí.
V míse smícháme smetanu, jogurt a ovocnou směs. Nalijeme na dno vychlazeného korpusu a necháme ztuhnout v lednici do druhého dne.

Vaše odpověď

Přihlášení
jméno:heslo:ze serveru:
vaše jméno:
vaše www: http://*
opište kód:

Pozn.: označená pole nejsou povinná. Odkaz na www bude zobrazen pod Vašim komentářem, pokud se jedná o odkaz na blog.

Komentáře k článku: Asi čau, léto...