Komentář, na který odpovídáte

27. 09. 2020 - 10:55
 

mow: To je tak krásnej článek, jako existuje třeba zážitková gastronomie, tak podobným zážitkem je čtení tvých food článků. A navíc je neuvěřitelně vtipnej. Někdo by to měl zfilmovat, mohlo by se to jmenovat Chlebí příběh Jsem bytostně přesvědčený, že i totální nepečivec musí po přečtení tvého článku radostně vyskočit a jít si jednoho mezulána uklohnit (udělat). Mimochodem, výraz mezulán u nás používáme jako označení pro zlobivé dítě (rošťáka). Upřímně, Tajná, myslím si, že tímhle článkem rozpoutáš na Píše.cz chlebové šílenství. Jasně, všechno, o čem píšeš se dalo najít, ale někdo musí v těch lidech ten zájem podnítit a tvůj článek je prostě tak krásně smyslnej, radostnej, vášnivej. Jako obrovský dobrodružství, jako Hobit: Dlouhá cesta. Ale seš frajerka neskutečná

Vaše odpověď

Přihlášení
jméno:heslo:ze serveru:
vaše jméno:
vaše www: http://*
opište kód:

Pozn.: označená pole nejsou povinná. Odkaz na www bude zobrazen pod Vašim komentářem, pokud se jedná o odkaz na blog.

Komentáře k článku: Jak se zrodil Quasimodo