Komentář, na který odpovídáte

28. 09. 2020 - 10:29
 

damn-girl: Opět super článek! Od jara jsem také pekla chleba. Neměla jsem tedy vlastní, ale kus darovaného, ale šel z něj krásný chleba hned poprvé. Pernerka se mi na pečení několikrát také ukázala jako nejlepší volba. Během léta, kdy v bytě bylo kolem 30 stupňů a já odmítala v tomhle vedru ještě roztápět troubu mi kvásek umřel. Vím, že ho seženu u nás v blízké restauraci, kde si také pečou chleba vlastní, ale ještě jsem se k tomu nedostala. Včera mi drahý přivezl od známých domací chleba s poměrem dýně a dýňových semínek, řekla bych že pšeničný, a také naprosto výborný. Jen osobně jsem tedy nikdy nepekla v hrnci, ale na rozápáleném pekáči. Známí používají na pečení do trouby roztopený kámen .

Vaše odpověď

Přihlášení
jméno:heslo:ze serveru:
vaše jméno:
vaše www: http://*
opište kód:

Pozn.: označená pole nejsou povinná. Odkaz na www bude zobrazen pod Vašim komentářem, pokud se jedná o odkaz na blog.

Komentáře k článku: Jak se zrodil Quasimodo