Komentář, na který odpovídáte

14. 11. 2020 - 10:48
 

hroznetajne: No, abych byla upřímná - asi nemá . Kupují si ji většinu lidi, co mají malé bytečky bez trouby nebo ti, co chtějí péct na chalupě a v polních podmínkách. Ale já si nechci úplně vždycky žhavit celou troubu na malý chlebík, remoska to za mě vyřeží za 40 minut. Nemusíš zapařovat, nemusíš rosit, nemusíš řešit stupně. Chleba je z ní stabilně dobrý a ona se o to postará sama. Líbí se mi na ní ta jednoduchost. Ale velký chleba do ní nedám, max 750 g. Když chci větší pecen kolem kila, už by mi ho nepropekla. Velká remoska ovšem ano.

Upečeš v tom cokoliv, ale to asi víš. Takže záleží, jak moc používáš troubu. Pokud moc ne, tak ani remoska tě asi moc nevytrhne. Zkusila bych si koupit nějakou levnější bazarovku a uvidíš, jestli využiješ. Nové jsou pěkně drahé mrchy. Já mám po babičce malou, ty nové se mi ani vzhledově moc nelíbí. Navíc tam mám okénko, takže vidím, jestli se mi ta věc propéká. Ty bez okének jsou pěkně na prd...

Vaše odpověď

Přihlášení
jméno:heslo:ze serveru:
vaše jméno:
vaše www: http://*
opište kód:

Pozn.: označená pole nejsou povinná. Odkaz na www bude zobrazen pod Vašim komentářem, pokud se jedná o odkaz na blog.

Komentáře k článku: Zase osobnějš