Článek Nedělní oslava (+ recept)

Vložit nový komentář

Přihlášení
jméno:heslo:ze serveru:
vaše jméno:
vaše www: http://*
opište kód:

Pozn.: označená pole nejsou povinná. Odkaz na www bude zobrazen pod Vašim komentářem, pokud se jedná o odkaz na blog.

Komentáře k článku: Nedělní oslava (+ recept)

15. 04. 2016 - 22:13

boudicca: Mmh, tolik dobrot, a ten dort! Jsi moc šikovná. Šněrovací oxfordky na podpatku mám dvoje a jsou to moje nejoblíbenější boty, jdou ke všemu a do jakéhokoliv počasí. Vše nejlepší k narozeninám!

---
boudicca.pise.cz

16. 04. 2016 - 09:17

hroznetajne: Děkuji . Škoda, že se snědl, už na něj mám zase chuť . Tak to jsem ráda, že vyhovují, já doufám, že ty moje mi taky poslouží, zatím jsem z nich nadšená .
Děkuji .

---
hroznetajne.pise.cz

16. 04. 2016 - 07:14

rebarbora: Tak všechno nejlepší! Ten dort vypadá naprosto báječně A ty předkrmy! Pojali jste to ve velkém, ale zase trojnásobná oslava je trojnásobná oslava, že
PS: Dychtivě čekám na zážitky z divadla

---
rebarbora.pise.cz

16. 04. 2016 - 09:18

hroznetajne: Moc děkuji Přesně, trojnásobná oslava je skvělý argument na to, že rádi jíme jak nezřízení .
S divadle se rozhodně ozvu, už se nemůžu dočkat .

---
hroznetajne.pise.cz

16. 04. 2016 - 16:54

primula: Takoví dobroty asi bych měla betj si s fotkama aktivnější..

---
primula.pise.cz

17. 04. 2016 - 09:35

hroznetajne: Hele, fotit si jídlo je ta úplně nejvíc nejlepší věc na světě . Mám toho plný telefon a kartu ve foťáku .

---
hroznetajne.pise.cz

17. 04. 2016 - 08:44

alienor: Všechno nejlepší!

Všechno to jídlo vypadá výborně, hned bych si dala

---
alienor.pise.cz

17. 04. 2016 - 09:36

hroznetajne: Mockrát Ti děkuji .
No jo, já dneska asi taky , ale už není .

---
hroznetajne.pise.cz

18. 04. 2016 - 18:53

zo: Tak jo! Slíbila jsem si, že počkám až ti dojde dopis, ale neudržím to: VŠECHNO ÚPLNĚ NEJVÍC NEJLEPČEJŠÍ K NAROZENINÁM!!!
Jídlo vypadá úžasně - hlavně dort a focaccia - to budu muset někdy vyzkoušet . Jen jsem zvědavá, jak to dopadne, jsem hrozný profík na vaření .
A botičky jsou skvělé . Já bych je brala v černé nebo ještě líp černobílé - neměli?

---
zo.pise.cz

18. 04. 2016 - 20:38

hroznetajne: Mockrát Ti děkuji! Já jsem na ty Tvé úplně zapomněla (když jsem psala dopis), tak jsem byla velice originální na facebooku .
Focaccia je moc super, pokud máš ráda kynuté těsto, tak Ti bude chutnat a určitě se Ti povede .
Boty v černém měli a i v šedém (černobílé ne), ale víš co? Já jsem si zakázala kupovat černé boty, protože ty jsem měla vždycky . Jdu do barev!

---
hroznetajne.pise.cz

18. 04. 2016 - 21:19

zo: Tak jako... ony černé se dají vždycky obarvit, že ? Já bych si taky koupila boty jiné barvy, ale... už tak mám až moc vysoké botní nároky . Ale mám jedny šedomodré! A o těch černobílých fakt sním .
Hej, to je fpohodě - já jsem ti prvně taky chtěla popřát na fb, ale pak mi něco přelítlo přes nos, že "to nechám na dopis, protože nebudu přát desetkrát, ono by ji to stejně už jenom obtěžovalo", tak jsem od toho upustila .
Pak dám vědět, jak se zadařilo!

---
zo.pise.cz

18. 04. 2016 - 21:26

hroznetajne: Mně to nevadí, můžeš mi popřát klidně desetkrát, jestli to nějak ovlivní karmu, tak budu nesmrtelná! Což by se mi občas šiklo.

Černobílé oxfordky jsou taková klasika, ale úplně nevím, jestli bych si troufla je nosit , na druhou stranu, proč ne, když se Ti to líbí, můžes si nosit CO CHCEŠ. Určitě jsou k sehnání, třeba v Baťa obuvi, tam jsem je viděla už několikrát a dokonce v lakovaném provedení! Ale cena je malinko vyšší, to je pravda. Zase jsou celé kožené!

---
hroznetajne.pise.cz

18. 04. 2016 - 21:42

zo: Tak já ti teda přeju ještě jednou ! Ať žije nesmrtelná Julie!
Já bych si třeba i troufla . Měla jsem období, kdy jsem nosila černobíle kostkované mrkváče - takže tohle by byl takový slabý odvar mého podivínství XD.
Já na ně u Bati ještě nenarazila, podivný . Jenom na barevný. No, až budu mít peníze, tak...

---
zo.pise.cz

19. 04. 2016 - 17:45

hroznetajne: Díky .

Teda, kostkované mrkváče super, každý určitě máme za sebou nějaké období, já třeba nosila roztahováky v uších a už jsem si málem nechala udělat dredy . Ale přešlo mě to...

---
hroznetajne.pise.cz

19. 04. 2016 - 18:49

zo: A do třetice všeho... okey, to stačí .
Tak jasně - měla jsem fakt ránu - kostkované mrkváče (originál z devadesátých let po tetě - kdo to má?), černé obtažené triko, béžovou manšestrovou bundu, svítivě zelené ponožky, černé polobotky a šlo se . Jak to tak čtu, tak uvažuju, že si to ze sentimentu snad i zopakuju .

---
zo.pise.cz

19. 04. 2016 - 20:05

hroznetajne: Hoooodně zajímavá kombinace! Hele, ale vyzkoušet se musí všechno. Návrat do mladých let není špatný nápad, ale já to dělat asi raději nebudu. S dredama by mě nevzali na žádnou školu a s tunely v uších by si mě nikdo nevzal .


Teď mě tak napadlo, že můj život bez kostkovaných mrkváčů ztrácí smysl...

---
hroznetajne.pise.cz

19. 04. 2016 - 22:06

zo: Jako, ono to možná ani nevypadalo až tak divně . Když už nic jiného, tak to plus mínus ladilo.
Víš co? Tak já se nafotím jako pravá modelka a pošlu ti fotky i s mrkváčema, aby byl tvůj život kompletní .

---
zo.pise.cz

20. 04. 2016 - 14:42

hroznetajne: No tak to rozhodně!!!

---
hroznetajne.pise.cz

20. 04. 2016 - 07:52

radus: Jeee! Všechno nejlepší, Jůlinko! 19? Jako vážně? To je hezkýýýý... Brala bych! Napadá mě spousta takových těch hlášek, co vychází v lajfstájlových časopisech: co bych řekla svému já...

Jinak dobroty vypadají úžasně! A jsem ti moc vděčná za recept na focacciu. Už dlouho se chci naučit domácí pizzu, začnu tedy focacciou. Mňami!

---
radus.pise.cz

20. 04. 2016 - 14:43

hroznetajne: Mockrát děkuji .

Dej vědět, jstli jsi dělala a jak se povedla, budu ráda .

---
hroznetajne.pise.cz

20. 04. 2016 - 18:21

hablina: Tož všechno nejlepší! Obdivuju Tvoje dobroty, jsi úžasně šikovná (já v devatenácti zvládala vajíčka akorát natvrdo a špagety s kečupem)!

---
hablina.pise.cz

20. 04. 2016 - 18:47

hroznetajne: Ááále mockrát děkuji .
Tak ono mě to kuchtění tak nějak baví. Vyrábět i konzumovat .

---
hroznetajne.pise.cz

23. 04. 2016 - 12:07

nazgúlí doupě: Tak do toho chlebíčku jdu, řekla bych že bych tím mohla mamince konečně natrhnout kšandy s jejím olivovým kaké. Nevím, jak se to píše, ale je to dobrota. A olivy a česnek.....

---
nazgulidoupe.pise.cz

24. 04. 2016 - 19:37

hroznetajne: Klasika, ověřená kombinace, česnek a olivy nikdy nezklamou . Dej vědět, jestli se povedl .

---
hroznetajne.pise.cz

24. 04. 2016 - 10:55

tlapka: Tak ještě jednou všechno nejlepší! Koukám, že oslava stála za to, to je skvělé. A měli jste úplnou hostinu. Dort se fakt podařil, jestli chutnal z pětiny tak dobře jako vypadá... hmmmmm! Focaccia vidím poprvé, ale ten česnekový dip bych ocenila rozhodně.
Ty boty sis vybrala parádně, moc se mi líbí, hlavně ten proplétaný vzorek na bocích! Taky se pořád přemlouvám k podpatkovým botám a pak si odnesu nějaké placky, protože podpatkové byly buď moc podpatkové nebo třikrát tak drahé. Tak třeba zase za rok... nebo za dva, zloňska boty mám a nákupy bot nesnáším ze všeho oblečení nejvíc.

---
tlapka.pise.cz

24. 04. 2016 - 19:40

hroznetajne: Děkuji moc za přání , vůbec jsem si Tvého komentáře nevšimla a teď zahanbeně odepisuji .

Podpatkovým botám jsem se taky vždycky vyhýbala a asi budu i nadále vyhýbat, snad jen tyto jsou výjimkou. Moje babička třeba nenosí jiné, než podpatkové boty, mně to přijde jak utrpení , ale jsem díky nim vyšší a cítím se tak nějak líp. Nevím čím to je, ale je to tak . Akorát na to neustálé klapání si asi nezvyknu nikdy .

---
hroznetajne.pise.cz

29. 04. 2016 - 14:47

tales: Tak dodatečně vše nejlepší k narozeninám. Hodně zdraví a lásky.
Boty chválím, moc hezké, užij si je

---
tales.pise.cz

29. 04. 2016 - 17:23

hroznetajne: Mockrát děkuji . Jsou moc fajn .

---
hroznetajne.pise.cz