Článek Jak se zrodil Quasimodo

Vložit nový komentář

Přihlášení
jméno:heslo:ze serveru:
vaše jméno:
vaše www: http://*
opište kód:

Pozn.: označená pole nejsou povinná. Odkaz na www bude zobrazen pod Vašim komentářem, pokud se jedná o odkaz na blog.

Komentáře k článku: Jak se zrodil Quasimodo

26. 09. 2020 - 21:57

wien n: My s kamoskou taky peceme kvaskovy chleba a obcas je z toho taky spis placka, podle toho jak se kvasek zrovna vyspi asi. Ale stejne je vybornej, at uz placatej nebo jakejkoliv!

26. 09. 2020 - 22:07

hroznetajne: Taky jsem už četla, že umí být kvásci náladoví , sakra sakra. Ale vždycky se to sní, pravda .

---
hroznetajne.pise.cz

27. 09. 2020 - 10:55

mow: To je tak krásnej článek, jako existuje třeba zážitková gastronomie, tak podobným zážitkem je čtení tvých food článků. A navíc je neuvěřitelně vtipnej. Někdo by to měl zfilmovat, mohlo by se to jmenovat Chlebí příběh Jsem bytostně přesvědčený, že i totální nepečivec musí po přečtení tvého článku radostně vyskočit a jít si jednoho mezulána uklohnit (udělat). Mimochodem, výraz mezulán u nás používáme jako označení pro zlobivé dítě (rošťáka). Upřímně, Tajná, myslím si, že tímhle článkem rozpoutáš na Píše.cz chlebové šílenství. Jasně, všechno, o čem píšeš se dalo najít, ale někdo musí v těch lidech ten zájem podnítit a tvůj článek je prostě tak krásně smyslnej, radostnej, vášnivej. Jako obrovský dobrodružství, jako Hobit: Dlouhá cesta. Ale seš frajerka neskutečná

---
mow.pise.cz

27. 09. 2020 - 11:52

hroznetajne: Haha, díky moc, zlato, za podporu . Ale nevím, jestli chci někoho nadchnout pro pečení, aby mě pak taky dotyčný neproklínal . Myslím, že mám takovou vlnu začátečnického štěstí, bojím se, že jakmile začnu experimentovat, začnou mi z trouby lézt zase jen přejetá zvířata . Ale samozřejmě kdo by měl zájem o mladého Kváska, ráda předám část svých kultur . Myslím, že podobnou cestu zažíval každý, kdo začal s vášní péct, takže nic neobvyklého to zase nebude. Film by tě nudil, věř mi . Bylo by tam pro muže málo... Akce .

---
hroznetajne.pise.cz

27. 09. 2020 - 15:23

brutally-honest: Super report :- D Všechny vypadaj pěkně :- )

---
brutally-honest.pise.cz

27. 09. 2020 - 18:49

hroznetajne: Díky díky díky .

---
hroznetajne.pise.cz

28. 09. 2020 - 10:29

damn-girl: Opět super článek! Od jara jsem také pekla chleba. Neměla jsem tedy vlastní, ale kus darovaného, ale šel z něj krásný chleba hned poprvé. Pernerka se mi na pečení několikrát také ukázala jako nejlepší volba. Během léta, kdy v bytě bylo kolem 30 stupňů a já odmítala v tomhle vedru ještě roztápět troubu mi kvásek umřel. Vím, že ho seženu u nás v blízké restauraci, kde si také pečou chleba vlastní, ale ještě jsem se k tomu nedostala. Včera mi drahý přivezl od známých domací chleba s poměrem dýně a dýňových semínek, řekla bych že pšeničný, a také naprosto výborný. Jen osobně jsem tedy nikdy nepekla v hrnci, ale na rozápáleném pekáči. Známí používají na pečení do trouby roztopený kámen .

---
damn-girl.pise.cz

30. 09. 2020 - 10:27

hroznetajne: Umřel?! Pokud na něm nebyla plíseň, tak mrtvej určitě nebyl! Taky jsem jednou vyhodila darovaný kvásek, protože nahoře už bylo značné množství vody a smrděl, ale teď zpětně jsem zjistila, že zachráníš kvásek vždy, pokud na něm není plíseň .
Dýňový musí být famózní! Taky mám v plánu zkoušet různé varianty, ale něco mi říká, abych se ještě držela při zemi a nevyváděla . Já jsme měla vánoce i z přidaných ořechů...
Pokud klapne sraz, můžu klidně donést kousek svého mladíka, pokud by byl zájem .

---
hroznetajne.pise.cz

28. 09. 2020 - 20:12

myfantasyworld: Teda jsi dobrá a obdivuji tě, že ses pustila do dělání vlastního kvásku a pečení chleba. Vypadá nádherně a je super, že chutnal. Přeju ti, aby se ti dařilo a zvládla jsi i ty náročnější recepty, věřím, že to dáš.

---
myfantasyworld.pise.cz

30. 09. 2020 - 10:28

hroznetajne: Díky moc za podporu !

---
hroznetajne.pise.cz

30. 09. 2020 - 17:30

adil: Julie,tak barvitě vylíčené !! Úplná alchymie, s láskou a touhou po zdárném výsledku prováděná, to zasluhuje můj velký obdiv Domácí chléb jsem nikdy neupekla,ale občas ho ochutnám v různých variantách, mám totiž hrozně šikovnou snachu, která ho umí upéct, a peče ho ráda

---
adil.pise.cz

02. 10. 2020 - 20:40

hroznetajne: Děkuji, Liduško, za podporu . Přesně takhle to prožívám, což může někomu u " obyčejného chlebu" přijít přehnané, ale jsou to prostě emoce . MOUKA A VODA. Emoce!

---
hroznetajne.pise.cz

03. 10. 2020 - 21:35

boudicca: Paráda! Chleba jsem ještě doma péct nezkoušela, ale taky se na to chystám ...no už dlouho. Vlastní kvásek, to je pořádná výzva. Tys ji zvládla skvěle.

---
by-boudicca.blogspot.com

05. 10. 2020 - 10:22

tlapka: Vzpomněla jsem si, jak jsem na gymplu těsně před laborkami rozbila svou sklenici s řádně uleženým senným nálevem do laborek. Tam to teda na demokratickou stranu nevypadalo.
Co říct, abych se neopakovala. Jsi prostě úžasná, já bych se na to vysrala, jen co bych si přečetla instrukce, jak na to.
Makronky, chleba z kvásku, co ještě může přijít...?

---
tlapka.pise.cz